ΠΡΟΙΟΝ “FirstPet”

13.50€/ Ετησίως

Ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, καταλαβαίνουμε τη δύναμη της άνευ όρων αγάπης που μπορεί να φέρει ένα κατοικίδιο ζώο και κανένα περιττό άγχος, ανησυχία και φόβος δεν πρέπει να εμποδίζουν αυτό. Έτσι δημιουργήσαμε ένα μοναδικό, καινοτόμο προϊόν, το οποίο καλύπτει ταυτόχρονα τον ιδιοκτήτη του κατοικιδίου και το κατοικίδιο. Λιγότερο άγχος, περισσότερη διασκέδαση!

 

 

Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τους “γονείς” των κατοικιδίων να νιώθουν ασφαλείς και οι τετράποδοι φίλοι μας να ζήσουν ακόμα μια πιο “care-free” ζωή, μόνο με 13,50ευρώ το έτος!

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του FirstPet

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΙΑ

Μέσα από το ασφαλιστικό προϊόν FirstPet και για πρώτη φορά στα δεδομένα της Ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς,  ο ιδιοκτήτης κατοικίδιου & λήπτης της ασφάλισης, στην περίπτωση απώλειας  ζωής του τετράποδου φίλου του από ατύχημα, θα μπορεί να υποδείξει :

  • Ένα φιλοζωικό σωματείο της αρεσκείας του για την κάλυψη των αναγκών των ζώων που φιλοξενεί.
  • Το Νοσηλευτικό ίδρυμα ή φορέα που περιθάλπει κάποιο ζωάκι, συμπληρώνοντας ένα ποσό που απαιτείται για την ιατρική του περίθαλψη, το χειρουργείο, ή για την κάλυψη οποιονδήποτε άλλων αναγκών του.

Με την κίνηση αυτή, δίνεται η ευκαιρία να σωθεί ένα άλλο ζωάκι του

στη μνήμη του κατοικίδιου που χάθηκε.

Σημείωση:
Για το κατοικίδιο και την χρήση των παροχών του προγράμματος καλέστε στο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο, στο τηλέφωνο: 215 55 10000
Για τον ιδιοκτήτη και την χρήση των παροχών του προγράμματος καλέστε στο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο, στο τηλέφωνο: 215 51 55315

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας δώσουμε προσφορά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.

Πατήστε για την Ασφάλιση Κατοικιδίων:

Ευρώπη First Pet - IPID v3

Πατήστε για τους Γενικούς και Ειδικούς όρους:

Ευρώπη First Pet - Γενικοί και Ειδικοί Οροι v2

Πατήστε για εξαιρέσεις:

Ευρώπη First Pet - εξαιρεσεις

Πατήστε για παροχές:

Ευρώπη First Pet -Παροχές 2

Πατήστε για την αίτηση:

Ευρώπη First Pet - Αϊτηση Ασφάλισης (Εντυπη μορφή) v2