Ασφάλειες Ζωής και Υγείας

O «δικός σας σύμμαχος» με ασφαλιστικά προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης.happy-family

Φροντίζουμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση κάθε πολίτη στην ιδιωτική υγεία σε συνεργασία με τις περισσότερες ελληνικές και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες και με ασφαλιστικά προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης.
Με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασφαλισμένου, αλλά και σε συνδυασμό με τις παροχές των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, παρέχουμε την πληρέστερη λύση για κάθε ασφαλισμένο.

Τα στελέχη του Κλάδου Ζωής και Υγείας της εταιρείας μας είναι εξειδικευμένα και αναγνωρίζουν την όλο και αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια και για ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας, σε συνάρτηση με τις τρέχουσες οικονομικές και ασφαλιστικές συνθήκες της χώρας μας.

Εκτιμούν τους κινδύνους, σχεδιάζουν εναλλακτικές λύσεις και προτείνουν τις πλέον ανταγωνιστικές και πλήρεις ασφαλιστικές καλύψεις των κλάδων Ζωής και Υγείας, διατηρώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και με τις ασφαλιστικές εταιρείες και με τους συνεργάτες μας, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν την απαραίτητη αξιοπιστία στους πελάτες μας.

Ασφάλιση Ζωής
Τα προγράμματα ασφάλισης ζωής αφορούν και την πρόληψη απρόβλεπτων γεγονότων που απειλούν να αφήσουν οικονομικά εκτεθειμένο τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του.

Με την ένταξη σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής, τα ασφάλιστρα θα συνεχίσουν να καλύπτονται σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν θα μπορεί να εργαστεί λόγω ανικανότητας (μόνιμης ή ολικής) ή σε περίπτωση που χάσει το δώρο της ζωής. Οι οικονομικές του υποχρεώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις θα συνεχίσουν να καλύπτονται από το πρόγραμμα, ενώ το επίπεδο ζωής και ο προγραμματισμός της οικογένειάς του θα διατηρηθούν.

Ασφάλιση Υγείας
Η αναγκαιότητα της ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας είναι σήμερα πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή, με τις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες να μειώνουν συνεχώς τα επίπεδα της παρεχόμενης υγείας.

Οι διαρκείς μεταρρυθμίσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας με τις συνεχείς περικοπές που συντελούνται λόγω της οικονομικής κρίσης και του δημοσιονομικού ελλείμματος, σταδιακά υποβαθμίζουν τις παροχές του και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του. Οι ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της καθημερινότητας και τις ανάγκες των ασφαλισμένων.

Στις χώρες του αναπτυγμένου κόσμου, η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει τα κενά της κρατικής κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτήν. Την αναντίρρητη αυτή ανάγκη καλύπτουν σήμερα οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, με πληθώρα προσιτών προγραμμάτων για κάθε πολίτη. Τα οφέλη που απορρέουν είναι πολλαπλά:

  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Αξιοπρέπεια και αίσθημα ασφάλειας
  • Πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών
  • Υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία
  • Πρόσβαση σε σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδου
  • Πολιτισμένες και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας