ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Νομική Προστασία Διευθυντικών Στελεχών

Το πρόγραμμα αυτό αφορά οποιοδήποτε διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα ή δημόσιο τομέα εργασίας και τον καλύπτει για τις εξής περιπτώσεις:

WISE DAEDALUS* υπεράσπιση του ασφαλισμένου ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων και πειθαρχικών συμβουλίων, για κατηγορίες που αναφέρονται σε εξ’ αμελείας ή από δόλο ποινικά αδικήματα που έχουν σχέση με την άσκηση του επαγγέλματός του, καθώς και την υπεράσπιση σε κάθε στάδιο της πειθαρχικής διαδικασίας, περιλαμβανομένης και της προσφυγής στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια.

* υποβολής μήνυσης στις περιπτώσεις ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης που έχουν σχέση με την επαγγελματική δραστηριότητα του ασφαλισμένου. Επιπλέων καλύπτεται η παράσταση πολιτικής αγωγής με αίτημα αποζημίωσης για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

* απόκρουση και προσεπίκληση του Δημοσίου σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεχθεί αγωγή αποζημίωσης και έχει σχέση μ την ασφαλισμένη επαγγελματική ιδιότητα.

* διεκδίκηση αποζημίωσης για σωματικές βλάβες με ευθύνη τρίτου

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να σας δώσουμε προσφορά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.