ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ e-bike

 


Ξεκινήστε τη μέρα σας με ενεργητικότητα και ζωντάνια. Αποφασίστε να αλλάξετε μία καθημερινή συνήθειά σας για να ζήσετε καλύτερα και πηγαίνετε στη δουλειά σας με το ποδήλατο.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Γλασκώβη και δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal, το να κάνετε ποδήλατο για να πάτε στη δουλειά μπορεί σας βοηθήσει να ζήσετε περισσότερο. Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης μελέτησαν 264.337 συμμετέχοντες χωρίζοντάς τους σε δύο ομάδες: αυτούς που πήγαιναν στη δουλειά με ποδήλατο και αυτούς που πήγαιναν με το αυτοκίνητο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Καταγράφοντας στοιχεία τους μετά από πέντε χρόνια συνειδητοποίησαν ότι όσοι έκαναν ποδήλατο μέχρι να φτάσουν στη δουλειά τους είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακά προβλήματα, καρκίνο ή να πεθάνουν από κάποια αρρώστια.

Σκεφτείτε το και απολαύστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου γυμναστείτε για να πάτε στη δουλειά αλλά φροντίστε κιόλας να το απολαύσετε. Σκεφτείτε τις επιλογές που έχετε για να φτάσετε στον προορισμό σας και επιλέξτε αυτή που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα. Αξιοποιήστε μία δυνατότητα που θα σας κάνει ψυχή τε και σώματι υγιή.

Μην ξεχάσετε:

Ασφάλεια: Τηρήστε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φορέστε πάντα κράνος, έχετε πάντα νερό και φώτα που λειτουργούν.

Ασφάλιση: Το νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου ήρθε για να προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε όσους επιλέγουν εναλλακτικούς και οικολογικούς τρόπους μετακίνησης. Τα Ηλιακά Ποδήλατα, τα Ηλεκτρικά/Ηλεκτροκίνητα Ποδήλατα όπως και τα Πατίνια είναι πλέον στη ζωή μας και η ασφάλιση του οδηγού είναι απαραίτητη.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Το πρόγραμμα, με ιδιαίτερα προνομιακό ασφάλιστρο, απευθύνεται σε Ιδιώτες και Επαγγελματίες παρέχοντας κάλυψη για Σωματικές Βλάβες ή Υλικές Ζημίες του ίδιου του ασφαλισμένου και έναντι τρίτων καθώς και Νομική Προστασία.

  1. Γενική Αστική Ευθύνη έως 50.000€
    Σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος, με δική του υπαιτιότητα, προκαλέσει Θάνατο ή Σωματικές Βλάβες ή Υλικές Ζημίες προς τρίτους κατά τη διάρκεια χρήσης και λειτουργίας/κυκλοφορίας του ποδηλάτου του, η Εταιρία θα τον καλύψει έως το Ανώτατο Όριο Ευθύνης της το οποίο ανέρχεται σε 50.000€ ανά γεγονός και ετησίως.
  2. Νομική Προστασία έως 3.000€
    Καλύπτεται η Νομική Προστασία του Ασφαλισμένου.

Κόστος

Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα σε €
Κατηγορία Ποδηλάτου (Ποδήλατα-Ηλιακά-Ηλεκτροκίνητα-Πατίνια) Ιδιωτική Χρήση Ενοικιαζόμενα
Ποδήλατα 2τροχα 20 € 35 €
Ποδήλατα 3τροχα & 4τροχα 30 € 50 €
Ποδήλατα Ηλιακά, Ηλεκτροκίνητα, Πατίνια έως 6km 20 € 35 €
Ποδήλατα Ηλιακά, Ηλεκτροκίνητα, Πατίνια έως 25km 30 € 50 €
Ποδήλατα Ηλιακά, Ηλεκτροκίνητα, Πατίνια άνω των 25km 50 € 85 €

Διευκρινίσεις – Προϋποθέσεις

Υποβάλλετε την αίτηση σας εδώ

Για την Σκάφος μου

 

Για την Περιουσία μου

 

Για την Υγεία μου