About us

IT IS NOT ABOUT US, BUT…

Η Wise Daedalus Agents δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφαλειών, με πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

 

Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας

Δημιουργήσαμε απλές και κατανοητές διαδικασίες

Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα Είμαστε αξιόπιστοι

Είμαστε πρότυπο εξυπηρέτησης και φροντίδας για τους πελάτες μας

Περιβάλλον λειτουργίας σε ξένα πρότυπα Για εμάς μετράει ο άνθρωπος

Παντού θα βρείτε ένα συνεργάτη μας

Είμαστε η πρώτη “animal friendly” εταιρεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

καναπές
Η φιλοσοφία και η ιδέα της εταιρείας μας είναι να μπορούν οι ασφαλιστές και τα στελέχη της να προσθέτουν αξία στην κάθε συναλλαγή. Τα αντικείμενα και οι δραστηριότητές της έχουν κυριολεκτικά δημιουργηθεί ώστε οι συνεργάτες ασφαλιστές να μπορούν να ασχολούνται και να αμείβονται από πολλές δραστηριότητες παράλληλα.

Παροχές Συνεργατών

 


 Εταιρικός αριθμός κινητού τηλεφώνου Έμμισθη σχέση & χρήση προσωπικής γραμματέως Χρήση εταιρικού οχήματος * υπό προϋποθέσεις έως και 24 μήνες Παροχή Εξοπλισμού (Γραφείο, Εσωτερτικό Σταθερό Τηλέφωνο, Προσωπικός Υπολογιστής, *Κλειστό γραφείο υπό προϋποθέσεις) Δωρεάν Λογιστικές Υπηρεσίες (για την διάρκεια συνεργασίας με την Εταιρεία) Συμμετοχή στο Ομαδικό Ασφαλιστήριο της εταιρείας για τον συνεργάτη και την οικογένεια του Τηλεγραμματεία μέσω VoIP** υπό προϋποθέσεις Έκπτωση έως και 50% για ασφάλιση κατοικιδίουΧρηματοδότηση γραφείου, όπως πληρωμή ενοικίου ή πληρωμή γραμματειακής υποστήριξης *υπό προϋποθέσειςΠρότυπο Μηχανογραφικό, υποστήριξη μηχανογραφική και σύστημα πολυτιμολόγησης tailor made.Παροχή Leasing φωτοτυπικού μηχανήματος έως και 3 χρόνια *υπό προϋποθέσειςΚανονισμός πωλήσεων με τις υψηλότερες αμοιβές της αγοράς.Προσφέρουμε εργαλεία ανάπτυξης και ποιοτικής διαχείρισης των πελατών σαςΥποστήριξη οργάνωσης και διεκπεραίωσης* Περισσότερες πληροφορίες στο έντυπο εξέλιξης και αμοιβών συνεργάτη
**Έτσι, δεν χάνεις επαγγελματική ευκαιρία γιατί ανταποκρίνεσαι άμεσα στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών σου αφού μπορείς:

  • να λαμβάνεις τις κλήσεις του σταθερού στο κινητό σου
  • να καλείς τους πελάτες και τους συνεργάτες σου από το κινητό, χρησιμοποιώντας τον σταθερό αριθμό του γραφείου σου.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Η Wise Daedalus Insurance Agents ανοίγει τις πόρτες της με νέο, τελειοποιημένο μηχανογραφικό σύστημα. Υπό προϋποθέσεις, παρέχεται εξοπλισμός σε συνεργαζόμενα γραφεία.

Ο τελικός σκοπός είναι με την πάροδο του χρόνου να μπορεί ο κάθε συνεργάτης να συνδυάζεται, και έτσι οι εμπειρίες του αλλά και οι αμοιβές του να είναι από τις υψηλότερες αγορές.

Με τα νέα μοναδικά της Wise Daedalus Insurance Agents Insurance το cross selling γίνεται παιχνίδι.

ΟΦΕΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εισπράξεων & Παραδόσεων

70% αύξηση του διαθέσιμου χρόνου σας!

50% μείωση της ακυρωσιμότητας! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .nasiou@daedaluslife.gr

 

210 6843888

Η Επιθυμία μας δεν είμαστε πρότυπο εξυπηρέτησης και φροντίδας για τους Πελάτες μας, ενώ θέλουμε και επιδιώκουμε οι Συνεργάτες μας να αναπτυχθούν δυναμικά και κερδοφόρα.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 

Αν θες να κάνεις κάτι πολύ καλά, τότε το «ξανά» πρέπει να γίνει αντανακλαστικό σου».

Η συνεχής αύξηση των αναγκών κάθε ανθρώπου, η ποικιλία και η πολυπλοκότητα των νέων προϊόντων, αλλά και το γρήγορο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον απαίτηση προσαρμοστικότητας, ευέλικτες λύσεις και αντικειμενική πληροφόρηση.

Βασικός μας στόχος είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα, ώστε να είμαστε κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώσουμε άμεσα τις υπηρεσίες που έχουμε για τους ασφαλισμένους μας.

Παράλληλος στόχος μας είναι η πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών των Πελατών μας με αξιοπιστία, αμεσότητα και επαγγελματισμό.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω τον σκοπό της Wise Daedalus Insurance Agents

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία μας πιστεύει στο θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε) και στους υψηλούς σκοπούς που υπηρετεί, επιλέγει για φέτος να υποστηρίξει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), διαθέτοντας μέρος των ασφαλίστρων. στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.