Απόδοση εξόδων για νοσηλεία σε οποιοδήποτε νοσοκομείο η κλινική Nοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα η ασθένεια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό 

Η ασφάλεια “Απόδοση Εξόδων για Νοσηλεία σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ή Κλινική και Νοσοκομειακή Περίθαλψη από Ατύχημα ή Ασθένεια στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό” παρέχει την ακόλουθη κάλυψη:

  1. Απόδοση Εξόδων για Νοσηλεία: Σε περίπτωση νοσηλείας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή κλινική, η ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει τα έξοδα που σχετίζονται με τη θεραπεία και τη διαμονή.

  2. Νοσοκομειακή Περίθαλψη από Ατύχημα ή Ασθένεια: Η ασφάλεια καλύπτει τη νοσηλεία που απαιτείται λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

  3. Επιλογή Νοσοκομείου ή Κλινικής: Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή κλινική για τη νοσηλεία σας, είτε αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

  4. Κάλυψη για Ατυχήματα και Ασθένειες: Η ασφάλεια καλύπτει και τις περιπτώσεις ατυχημάτων και ασθενειών, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία.

  • Σε περίπτωση νοσηλείας σε ανώτερη ”θέση νοσηλείας” το ποσοστό απόδοσης εξόδων μειώνεται κατά 10 % για κάθε ανώτερη θέση