Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα

Η ασφάλεια για “Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα 12,000€” παρέχει κάλυψη σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος γίνετε μόνιμα μερικώς ανίκανοι να ασκήσετε το επάγγελμά σας ή κάποιες καθημερινές δραστηριότητες. Ας δούμε τα βασικά σημεία:

  1. Μόνιμη Μερική Ανικανότητα: Η ασφάλεια καλύπτει την περίπτωση όπου, λόγω ατυχήματος, γίνετε μόνιμα μερικώς ανίκανοι να ασκήσετε το επάγγελμά σας ή κάποιες καθημερινές δραστηριότητες.

  2. Αποζημίωση ποσοστό επί των 12,000€: Σε περίπτωση που πληρούνται οι όροι της ασφάλειας, θα λάβετε αποζημίωση το ποσοστό επί των 12,000€ που αντίστοιχη .

  3. Ανικανότητα σε Συγκεκριμένες Δραστηριότητες: Εξετάζει το βαθμό της ανικανότητας και το ποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες επηρεάζονται.

  4. Ατυχήματα που Καλύπτονται: Η ασφάλεια καλύπτει τυχόν ατυχήματα που οδηγούν σε μόνιμη μερική ανικανότητα, όπως ατυχήματα κυκλοφορίας, πτώσεις, και άλλα παρόμοια.

  5. Εξαιρέσεις και Περιορισμοί: Παρουσιάζει οποιεσδήποτε εξαιρέσεις ή περιορισμούς στην κάλυψη, όπως πιθανές εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες καταστάσεις υγείας.

Στην μόνιμη μερική ανικανότητα θεωρείται η ανικανότητα που δεν είναι ολική και το ποσοστό της καθορίζεται σε σχετικό πίνακα στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές περιπτώσεις

Σε περίπτωση ανατομικής ή λειτουργικής απώλειας περισσότερων οργάνων ή μελών του σώματος, το ποσό της αποζημίωσης υπολογίζεται αφού προστεθούν τα ποσοστά που αντιστοιχούν σε κάθε βλάβη μέχρι το ανώτατο όριο αθροίσματος 100%.