Ασφάλιση Ιατρείων

Ασφάλιση Ιατρείων


Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρωτίστης σημασίας.
Πιστοί στην αντίληψή μας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, δημιουργήσαμε το πληρέστερο ασφαλιστικό πρόγραμμα BUSINESS Value.

Το BUSINESS Value είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και προσφέρει μοναδικές καλύψεις με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Αποτελεί τη δική σας δικλίδα ασφαλείας, δίνοντάς σας την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας δημιουργώντας για την επιχείρησή σας και όχι να τον ξοδεύετε ανησυχώντας γι’ αυτήν. Η δουλειά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Το πρόγραμμα Business Value, σας δίνει τη δυνατότητα να αφοσιωθείτε σ’ αυτήν.

Σκεφτείτε μόνο τον επόμενο στόχο σας

Για όλα τα άλλα φροντίζει το πρόγραμμα BUSINESS Value που δημιουργήθηκε με στόχο να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή επαγγελματικής δραστηριότητας.
Προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη, προσαρμογή στις δυνατότητές σας και πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου σας. Το BUSINESS Value είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προστασίας που διασφαλίζει την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησής σας, ό,τι κι αν συμβεί.

Προσφέρει την πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη της επιχείρησης, ασφαλίζοντας τον εξοπλισμό, το κτίριο, τα προϊόντα ακόμη και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του, εξασφαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια όπως αυτόματη κάλυψη για τα νεοαποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτιριακές βελτιώσεις, ενώ σας αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια.