Κάλυψη Επείγουσας Αεροδιακομιδής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ

Άμεση ιατρική βοήθεια 24/7.

Εξυπηρέτηση, ποιότητα και ασφάλεια πάντα και παντού.

Τώρα , μπορείτε να νιώθετε σίγουροι πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθείτε άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας σας!

Δίπλα σας, σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, το πρόγραμμα αυτό, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του συμβολαίου σας, ενδεικτικά καλύπτει:
• έξοδα διακομιδής / υγειονομικής μεταφοράς σε οποιοδήποτε νοσοκομείο , δημόσιο ή ιδιωτικό, με το πλέον ενδεδειγμένο μέσο μεταφοράς. Η επιλογή του μέσου μεταφοράς γίνεται από τους ιατρούς του Συντονιστικού Κέντρου, σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου που θα σας φροντίσουν, με γνώμονα την ιατρική αναγκαιότητα.
• έξοδα μεταφοράς, με οποιοδήποτε μέσο κριθεί αναγκαίο, για την επιστροφή στην κατοικία σας μετά από νοσηλεία
• έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή των μελών της οικογενείας σας, που τυχόν σας συνοδεύουν
• έξοδα μετάβασης, διαμονής και επιστροφής συγγενικού προσώπου για τη φροντίδα σας ή τη φροντίδα των ανήλικων παιδιών σας, που σας συνοδεύουν, σε περίπτωση νοσηλείας σας ενώ βρίσκεστε σε ταξίδι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
• έξοδα διερμηνείας ή μετάφρασης ιατρικού φακέλου σε περίπτωση νοσηλείας σας στο εξωτερικό
• έξοδα επαναπατρισμού σορού
Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας εξειδικευμένο Συντονιστικό Κέντρο Εξυπηρέτησης, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
Το ιδιαίτερα προσιτό στην τιμή πρόγραμμα  προσφέρει σε όλη την οικογένεια την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, διασφαλίζοντας μηδενική επιβάρυνση ασφαλίστρου για την κάλυψη και των μελών της οικογένειας με το ίδιο πρόγραμμα.