Ταξιδιωτική ασφάλιση Αρούμπα

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΜΠΑ

Oranjestad

Το Oranjestad είναι η πρωτεύουσα της Αρούμπα και βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Η πόλη βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, έχει λιμάνι και φιλοξενεί 35.000 ανθρώπους.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Oranjestad είναι η ολλανδική αποικιακή αρχιτεκτονική. Επιπλέον, τα κτίρια σε παστέλ αποχρώσεις με ισπανική και καραϊβική πινελιά είναι διάσπαρτα στους περιποιημένους δρόμους. Συνολικά, ο συνδυασμός των χρωμάτων, των χώρων διασκέδασης (καταστήματα, εστιατόρια, γκαλερί) και των ιστορικών μνημείων (μουσεία και δημαρχείο), δημιουργούν μια όμορφη και συναρπαστική εμπειρία.

Ταξιδιωτική ασφάλιση Αρούμπα

Μπόκα Πρινς

Το Boca Prins βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Arikok, κοντά στο σπήλαιο Fontein και τη Blue Lagoon. Είναι ένα εκτεταμένο τμήμα της ακτής που υποστηρίζεται από τεράστιους αμμόλοφους.

Οι αμμόλοφοι μετατοπίζονται και αλλάζουν σχήματα ανάλογα με τον άνεμο, καθιστώντας αυτή την τοποθεσία πολύ συναρπαστική για όσους αναζητούν την περιπέτεια που αγαπούν να κατεβαίνουν από τις κορυφές. Το κολύμπι στο Boca Prins είναι πολύ επικίνδυνο, αν και εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πικ-νικ και ένα τέλειο μέρος για να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά.

Ταξιδιωτική ασφάλιση Αρούμπα

Καταδυτικές τοποθεσίες

Για τους λάτρεις των καταδύσεων όλων των επιπέδων, η Αρούμπα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε την κατάδυση με ναυάγιο. Τα βυθισμένα πλοία κυμαίνονται από ρυμουλκά έως φορτηγά πλοία, ακόμη και ατράκτους αεροπλάνων.

Η Αντίλια είναι το μεγαλύτερο ναυάγιο της Καραϊβικής και μια από τις πιο δημοφιλείς καταδύσεις της Αρούμπα. Οι αναπνευστήρες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τα τμήματα με ρηχά νερά αυτού του ναυαγίου. Άλλα δημοφιλή ναυάγια περιλαμβάνουν το πρώην φορτηγό πλοίο από σκυρόδεμα Jane Sea μήκους 76 μέτρων και το πετρελαιοφόρο Pedernales. Η Αρούμπα προσφέρει επίσης πανέμορφες τοποθεσίες καταδύσεων σε κοραλλιογενείς υφάλους, όπως ο ύφαλος Skalahein, ο ύφαλος Plonco και ο ύφαλος Mas Bango (ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικός για κολύμβηση με αναπνευστήρα).

Ταξιδιωτική ασφάλιση Αρούμπα