Πρόγραμμα Διεθνούς Ασφάλισης

-WISE DAEDALUS INSURANCE AGENTS-

Διεθνές πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για εσάς και την οικογένειά σας

Γιατί να επιλέξετε το Διεθνές πρόγραμμα ασφάλισης

Επιλέξτε το Διεθνές πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για εσάς και την οικογένειά σας. Με το οποίο, λαμβάνετε περισσότερα από ένα απλό σχέδιο υγείας – αποκτάτε έναν έμπιστο συνεργάτη του οποίου η προτεραιότητα είναι η υγεία σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα στη λήψη της σωστής απόφασης.      Με την διεθνή δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, την ανθρώπινη επαφή και τη δυνατότητα να μιλάμε σε κάποιον που νοιάζεται και έχει τη γνώση να βοηθήσει, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες ένα έτος!

Πλήρες όφελος για τον καρκίνο

Χρόνιες Ιατρικές Καταστάσεις

Ανακουφιστική θεραπεία

επανορθωτική χειρουργική

μητρότητα

μεταμόσχευση οργάνων

περούκες

αναμόρφωση

συγγενείς παθήσεις

οδοντιατρική / οπτική

ψυχιατρική φροντίδα

αιμοκάθαρση

HIV / AIDS

κάλυψη εμμηνόπαυσης

δεύτερη ιατρική γνώμη

we have no limits

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

01

Εξειδίκευση και Προσωπική Προσέγγιση

Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις, σχεδιασμένες με βάση τις ατομικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

02

Παγκόσμια Κάλυψη

Εξασφαλίζουμε πρόσβαση σε κορυφαία νοσοκομεία και παρόχους υγείας παγκοσμίως, εξυπηρετώντας σας όπου κι αν βρίσκεστε.

03

Υψηλό Επίπεδο Υποστήριξης

Παρέχουμε αδιάλειπτη εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της ασφαλιστικής διαδικασίας, από την αρχική έρευνα μέχρι και τη διεκπεραίωση των απαιτήσεων.

Wise Daedalus—γιατί η υγεία σας αξίζει την καλύτερη προστασία

Επιλέξτε μας και νιώστε την ασφάλεια που αξίζετε.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει κάθε αξίωση ως δική της και έχουμε τα μέσα και το προσωπικό για να σας υποστηρίξουμε τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Στην Wise Daedalus  δίνουμε προτεραιότητα στους πελάτες μας  και στις διαφορετικές ανάγκες, ερωτήσεις και σχόλια τους. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε την κατάλληλη ομάδα για να σας υποστηρίξει στην πλοήγηση στο ασφαλιστικό σας πρόγραμμα και να διασφαλίσουμε ότι είναι σύμφωνο με την κάλυψή σας.
Με την υποστήριξή σας, έχουμε ξεπεράσει τυχόν επιπτώσεις που ενδέχεται να προέκυψαν με μεμονωμένες αξιώσεις, με βάση την κάλυψή σας. 

Η ιδιωτική διεθνής ασφάλιση υγείας είναι διαθέσιμη για την ασφάλιση οποιουδήποτε μόνιμου κατοίκου χώρας της ΕΕ ή του ΕΟΧ.

Η ιδιωτική διεθνής ασφάλιση υγείας είναι διαθέσιμη για την ασφάλιση οποιουδήποτε μόνιμου κατοίκου χώρας της ΕΕ ή του ΕΟΧ.
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας , Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σουηδία. Με την υποστήριξή σας, έχουμε ξεπεράσει τυχόν επιπτώσεις που ενδέχεται να προέκυψαν με μεμονωμένες αξιώσεις, με βάση την κάλυψή σας. 

Πίνακας Παροχών Προγράμματος διεθνούς ασφάλισης υγείας αναλυτικά:

Κάντε το επόμενο βήμα για την υγεία σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας από απρόβλεπτα ιατρικά έξοδα.