Πάροχοι Οδικής Βοήθειαςκαι Προϋποθέσεις Ασφάλισης

Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Σε συνέχεια προηγούμενων εγκυκλίων μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τις διαθέσιμες επιλογές Οδικής Βοήθειας που παρέχονται από την INTERLIFE, καθώς και τις προϋποθέσεις ασφάλισης ανά πάροχο και κατηγορία οχήματος.

 

Μη Βαρέα Οχήματα

Προϋπόθεση

EXTRA Assistance

EUROP Assistance

MONDIAL Assistance

Μεταξόνιο έως 3,5 μέτρα (*)

Ανεξαρτήτως μήκους μεταξονίου

Βάρος έως 3,5 τόνους

Ύψος έως 3 μέτρα

Χωρίς διπλούς τροχούς

(*) άνω των 3,5 μέτρων πρέπει να ασφαλίζονται ως Βαρέα

 

Βαρέα Οχήματα

Προϋπόθεση

EXTRA Assistance

EUROP Assistance

MONDIAL Assistance

Μεταξόνιο άνω των 3,5 μέτρων

ή Βάρος άνω των 3,5 τόνων

ή Ύψος άνω των 3 μέτρων

ή Με διπλούς τροχούς

Βάρος άνω των 3,5 τόνων

ή Ύψος άνω των 3 μέτρων

ή Με διπλούς τροχούς

(Ανεξαρτήτως μήκους μεταξονίου)

 

Επισημαίνουμε ότι Ηλεκτροκίνητα οχήματα ασφαλίζονται αποκλειστικά μέσω της MONDIAL Assistance ενώ τα Ενοικιαζόμενα Οχήματα μέσω της MONDIAL Assistance και EXTRA Assistance. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα Οδικής Βοήθειας ανά πάροχο στο Τιμολόγιο της Εταιρίας που βρίσκεται αναρτημένο στο Portal.

 

(!) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οχήματα Μη Βαρέα με μεταξόνιο άνω των 3,5 μέτρων που έχουν ασφαλιστεί στις εταιρίες EXTRA και EUROP Assistance θα πρέπει απαραιτήτως να μετατραπούν σε Βαρέα Οχήματα προκειμένου να είναι καλυμμένοι οι πελάτες σας.

 

Για τον λόγο αυτό, κρίνουμε επιβεβλημένο να κάνετε έλεγχο στο χαρτοφυλάκιό σας ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι ορθώς ασφαλισμένο σύμφωνα με τα παραπάνω. Προς διευκόλυνση του έργου σας, πολύ σύντομα, θα προστεθεί στο Portal μία νέα λειτουργία μέσω της οποίας θα μπορείτε να εξάγετε αρχείο με όλα τα ασφαλιστήρια οχημάτων που συμπεριλαμβάνουν την κάλυψη Οδικής Βοήθειας.

 

SMART TIP

Μέσω των εύχρηστων app, Interlife Auto Help για κατόχους EXTRA Assistance και Interlife RSA για κατόχους MONDIAL Assistance, ο πελάτης σας έχει τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ ώστε να μπορεί να στείλει άμεσα τη θέση του οχήματός του και να λάβει το συντομότερο τη βοήθεια που χρειάζεται.