WISE UP

WISE UP

Το 1ο καινοτόμο προϊόν στην Ελλάδα που συνδυάζει πρωτοβάθμια περίθαλψη και κοσμητική ιατρική.

69€/ Ετησίως

Τι είναι η πρωτοβάθμια περίθαλψη;

Ο όρος πρωτοβάθμια περίθαλψη σημαίνει κάθε είδους επισκέψεις στον γιατρό, τις ιατρικές πράξεις, τα check up και τις διαγνωστικές εξετάσεις που χρειαζόμαστε.

Ένα απλό κρυολόγημα, μια ζαλάδα, κάποιο αίσθημα κόπωσης ή ένα ελαφρύ χτύπημα από πτώση δεν μας απασχολούν σχεδόν καθόλου. Όλα τα περιστατικά υγείας που σήμερα φαντάζουν ως και ασήμαντα σε ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ήταν πραγματικότητες που απειλούσαν τη ζωή του ασθενή. Σήμερα όλοι αισθανόμαστε πως ζούμε σ’ έναν πολύ πιο σίγουρο κόσμο.

Χάρη στα επιτεύγματα της επιστήμης και την εξέλιξη της ιατρικής, πάρα πολλές ασθένειες αντιμετωπίζονται. Παράλληλα όμως κάποιες σοβαρές ασθένειες εμφανίζονται με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα, όπως ο καρκίνος, οι παθήσεις της καρδιάς, ο διαβήτης ή τα εγκεφαλικά επεισόδια.

 • Ωστόσο, 95,3% των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού κερδίζουν τη ζωή, φτάνει να κάνουν συστηματικά μαστογραφία. O εμβολιασμός σώζει 6 εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
 • Αν είστε άνδρας, ξέρετε πόσο τρομάζει ο καρκίνος του προστάτη. Κι όμως, όταν εντοπιστεί νωρίς, η πιθανότητα πενταετούς επιβίωσης είναι σχεδόν 100%. Αν δεν εντοπιστεί, αφήνεται ανεξέλεγκτος να εξαπλωθεί ρίχνοντας την πιθανότητα πενταετούς επιβίωσης στο 29%, σύμφωνα με την American Cancer Society. Ακόμα, τα καρδιοεγκεφαλικά επεισόδια μπορούν να μειωθούν στο μισό, χάρη στην έγκαιρη διάγνωση της υπέρτασης.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά και καλύτερες παροχές για τους πελάτες μας, για το οποίο προσπαθούμε συνεχώς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας του αποκλειστικού προγράμματος υγείας Νοσοκομειακής περίθαλψης της εταιρίας μας , ολοκληρώνουμε την κάλυψη με ένα νέο αποκλειστικό προϊόν πρωτοβάθμιας περίθαλψης .
Το πρόγραμμα αυτό είναι αυτόνομο , όμως μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με τυχόν πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης σε οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρία. Στις εξετάσεις χωρίς πλαφόν, έχουμε τα μεγάλα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑΜΗΤΕΡΑ, Β-ΔΙΑΓΝΩΣΗ, AFFIDEA, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, BIOCARE, LASER Οφθαλμός, Doctor Hospital, EUROMEDICAL, Lifecheck, Laser Eye, MediMall, Mediterraneo Hospital καθώς και παροχές κοσμητικής ιατρικής.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ :

 • Υπάρχει μοναδικός  αριθμός επικοινωνίας – call center για γρήγορη εξυπηρέτηση  ( μόνο για το πρόγραμμα αυτό , άρα άμεση εξυπηρέτηση)
 • Μέσω του συντονιστικού κέντρου κλείνετε άμεσα ( εντός λίγων ημερών ) ραντεβού σε ιδιώτες ιατρούς , ώστε να περιορίσετε τις  άσκοπες μετακινήσεις και να αποφύγετε την ταλαιπωρία της αναμονής μέσω ΕΟΠΥΥ.
 • Διαγνωστικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: δωρεάν ετήσιο check-up, αιματολογικές εξετάσεις (ενδοκρινολογικές, ανοσολογικές κ.ά.), δωρεάν ή με ειδική συμμετοχή απεικονιστικές εξετάσεις (τρίπλεξ, αξονική & μαγνητική τομογραφία, υπερηχογραφήματα κ.ά.), δωρεάν προγεννητικό έλεγχο, εξετάσεις εγκυμοσύνης κ.ά. Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από την τρίτη μέρα της έναρξης του συμβολαίου.
 • Ιατρικές επισκέψεις, για τακτικό ή έκτακτο περιστατικό, που περιλαμβάνουν πλήρη κλινική εξέταση ή καρδιολογικό έλεγχο, συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων και φαρμάκων και επανέλεγχο σε μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και  Διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελληνική επικράτεια όπως  ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, MEDITERRANEO, DOCΤOR HOSPITAL κλπ.
 • ΔΩΡΕΑΝ αγορά γυαλιών οράσεως ως το ποσό των 250€ με χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ σε συμβεβλημένα οπτικά.
 • Φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες :  15€ / συνεδρία , από την έναρξη του συμβολαίου και χωρίς χρονικές αναμονές , ακόμα και σε άτομα με προ υπάρχουσες παθήσεις .
 • Παροχή ομοιοπαθητικής .
 • Δύναται η δυνατότητα ένταξης και κάλυψης σε άτομα άνω των 75 ετών.
 • Ανεξαρτήτως Ιατρικού Ιστορικού .
 • Κάλυψη Ανασφάλιστων!!!
 • Παροχές Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμητολογίας σε συνεργασία με 4 μεγάλα κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής ( ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΚΗΦΙΣΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το κόστος των ασφαλίστρων είναι:

 • 69 € ετησίως για το κύριο μέλος .
 • 45€ ετησίως για το  πρώτο , δεύτερο, τρίτο , τέταρτο εξαρτώμενο μέλος .
 • 24€ ετησίως για το πέμπτο και άνω εξαρτώμενο μέλος.

Ακόμα και σήμερα όμως, ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού δεν γνωρίζει ότι πάσχει από ορισμένα χρόνια νοσήματα. Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης περίπου 2.000.000 άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν υπέρταση, περίπου 800.000 δεν έχουν διαγνωστεί και περίπου 1.500.000 δεν την έχουν ρυθμίσει. Η υπέρταση είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, την καρδιακή ανεπάρκεια και τα ανευρύσματα των αρτηριών. Όλα αυτά, μπορούμε να τα γλιτώσουμε στις περισσότερες περιπτώσεις, μένοντας συνεπείς στα check up μας.

Άλλη μία πολύ χαρακτηριστική περίπτωση προληπτικού ελέγχου που οι άνθρωποι στην Ελλάδα συνήθως αποφεύγουν, είναι η κολονοσκόπηση. Παρά το γεγονός ότι περισσότεροι από 5.000 συμπολίτες μας νοσούν από καρκίνο του παχέος εντέρου και πάνω από 2.500 χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο εξαιτίας του, σύμφωνα με την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία, ένα ελάχιστο μονοψήφιο ποσοστό του πληθυσμού υποβάλλεται σε κολονοσκόπηση, ακόμα και μετά από πλήρη ενημέρωση για αυτόν τον καρκίνο.

Ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να εντάσσεται στη ζωή μας γιατί μας απαλλάσσει από την ψυχική και οικονομική ταλαιπωρία μίας νοσηλείας και μας χαρίζει περισσότερα όμορφα χρόνια κοντά στους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάμε.

Δείτε αναλυτικά τις παροχές του προγράμματος ΕΔΩ
Κατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ
Παροχές Κοσμητικής Ιατρικής ΕΔΩ